Veszítettünk

2018/04/23. - írta: movie

Elveszítettük a bizalmunkat és nem tudjuk mi az igaz. Újrakezdeni nincs erőnk, sodródunk.

A hétvégén tüntetés volt de nem érdekel mit mondtak ott. Pedig lehet pont a mostanában kristályosodik ki az új ellenzék, amely végre leváltja azt a pártot, amely végre leváltotta az előzőt. 

Régen minden jobb volt :) - pedig nem is.

Levegőt veszek, hogy érveljek majd hangtalanul kiengedem, mert szavaim hazugok lettek volna. Csak gondolatmankók veszenk körül, mirelit válaszok vannak a farzsebemben. Fenyegetően megtűr a hatalom, mert egyelőre elég ennyi elnyomás.

Ami ma elég volt, a holnaphoz kevés lesz.

Azt kérdezgetem vajon mekkora a saját gondolat-buborékom? Össze kellene barátkoznom olyanokkal, akikkel nem értek egyet? Meg kellene őket értenem, hiszen ha ugyanazt gondolnám amit ők, mindannyian egy nagy boldog közösség lehetnénk.

Már megint a politikusok munkahelyi problémáin töröm a fejem. Mi közöm nekem ahhoz, ha OV nem puszilja már SGY-t, vagy fordítva?

Címkék: Orbán Viktor
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hatalom.blog.hu/api/trackback/id/tr1413857442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása